Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search

Vijesti > Video

ExclusiveŽupan Kolar: Brendiramo županiju zelene energije!

Nakon Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana koja je prva u Hrvatskoj dobila vlastitu fotonaponsku elektranu na red je došla i Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice gdje je u petak, 17. prosinca najavljeno puštanje druge fotonaponske elektrane na području Krapinsko – zagorske županije, ali i u cijeloj Hrvatskoj.

ExclusiveVIDEO i FOTO: Završila je jedinstvena čarolija Božića u Koprivnici: "Prešel je naš srednjevekovni božični sejem"

Završio je prvi Srednjovjekovni božićni sajam u Hrvatskoj koji je oduševio tisuće posjetitelja koji su kroz dva vikenda prošli najstariji - srednjovjekovni trg Koprivnice. Manifestacija je brojnim posjetiteljima dočarala adventsko raspoloženje prošlih vremena zbog čega vam donosimo kratki fotoizvještaj, kao i kratki video koji će vas, ukoliko niste uspjeli ove godine, zasigurno toliko oduševiti da ćete ovaj sajam staviti na popis za iduću godinu!

ExclusiveREKONSTRUKCIJA OBRAZOVANJA „Izgradnja regionalnog centra kompetentnosti”, Kolar: Ovim projektom dobiti ćemo jedan od najmodernijih objekata!

Srednja škola Zabok je u okviru projekta „Izgradnja regionalnog centra kompetentnosti” provela otvoreni postupak nabave radova male vrijednosti za radove na uklanjanju dijela Srednje škole Zabok. Podsjetimo, ovim će projektom Srednja škola Zabok postati regionalni centar u turizmu i ugostiteljstvu, ali i jedini Centar u kontinentalnom dijelu Hrvatske gdje je najveći broj ugostiteljskih škola.

ExclusiveVIDEO: KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU: Prosvjed u Krapinskim toplicama - TKO JE U PRAVU!? Gaćina: „Svak' je bolestan dok se ne dokaže da je zdrav”, ravnatelj Štibohar: „Nošenje maske traje dvije minute”

Početak nove školske godine u Krapinskim Toplicama za neke je značio početak istupanja i prestanka klimanja glavom. Silne preporuke, mjere koje ne vrijede za svakoga, zakoni, odstupanja i diskriminacija rezultirali su pobunom jer je voda nekima došla do grla.
/
/