Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search

Vijesti > Fotogalerija

ExclusiveDan Grada Varaždinske Toplice - Gradonačelnica Ratković sa svečane sjednice poručila: „Postavljamo čvrste temelje i budućnost nam se smješka”

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća u petak je proslavljen Dan Grada Varaždinske Toplice, što je, osim za osvrt na proteklo jednogodišnje razdoblje i realizirane projekte, bila prilika i za zahvalu najzaslužnijim građanima koji su svojim radom i djelovanjem doprinijeli razvoju čitave lokalne zajednice.

ExclusiveZavršena je izgradnja najmodernijeg podatkovnog centra u Hrvatskoj i regiji kod Varaždina! Svečano otvorenje nisu propustili niti Milanović, Filipović, Stričak, Bosilj…

Data Centar North hrvatski je “Fort Knox“ – najsigurnije i najčuvanije mjesto za pohranu podataka, među najvećim je privatnim doprinosima nacionalnoj i ekonomskoj sigurnosti RH, a investicija, koja je u potpunosti privatna, prelazi vrijednost od 20 milijuna eura.

ExclusiveU Loboru počeli 17. Dani Franje Horvata Kiša. Jembrih: Uključili smo najmlađe, to nam je važno zbog očuvanja naše tradicije i kulture i prenošenja povijesti naših značajnih osoba

U Loboru se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija, Krapinsko-zagorske županije te Općine Lobor, a u organizaciji Kajkavskog spravišča iz Zagreba i loborske Udruge za kulturno stvaralaštvo „Franjo Horvat Kiš“, održavaju 17. Dani Franje Horvata Kiša. Riječ je o manifestaciji posvećenoj književniku moderne, putopiscu Franji Horvatu Kišu.
/
/