Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search

Vijesti > Događanja

ExclusivePredsjednik Husarske garde Kramberger i župan Stričak:"Husari su brend Varaždinske županije"

Na završnom godišnjem druženju Husarske garde Varaždinske županije kojem su nazočili i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i njegova zamjenica Silvija Zagorec, istaknuto je kako su husari svojevrsni brend Varaždinske županije te da svojim djelovanjem i nastupima promoviraju bogatu i slavnu povijest Varaždinske županije, ali i cijele Hrvatske.

ExclusivePogledajte tko su najbolji varaždinski djelatnici u turizmu

Gradonačelnik Grada Varaždina i predsjednik TZGV-a Neven Bosilj u petak je na prigodnoj svečanosti u palači Herzer zajedno s direktoricom Turističke zajednice grada Varaždina Jelenom Toth uručio priznanja 13 djelatnika iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti nagrađenim u akciji TZGV-a „Čovjek – ključ uspjeha u turizmu“.

ExclusiveU Svetom Križu Začretju na Badnjak upriličene žive jaslice. Velečasni Drnetić: To upravo radimo zbog djece, svake godine ih sve više dolazi s roditeljima i to je njima poseban doživljaj

Blagdan je Božića, rođenja malenog Isusa u betlehemskoj štalici, možemo reći najradosnijeg blagdana za sve kršćane, kojem se vesele i veliki i mali. Na Božić se okupljaju obitelji i zajedno slave rođenje malenog Isusa, vjernici pohađaju crkve i slave svete mise, te u crkvama obilaze jaslice u kojima se rodio Isus. U Zagorju su jedna dodatna atrakcija žive jaslice koje se upriličuju u Svetom Križu Začretju.

ExclusiveOpćina Bedekovčina još jednom dokazala svoje humanitarno djelovanje: Provedene su razne akcije za potrebite

U sklopu Adventa u Bedekovčini, Općina Bedekovčina je u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Zabok, Dječjim općinskim vijećem, udrugom "Našenina - Vezilje" Bedekovčina, Udrugom žena "Jana" Poznanovec i Udrugom dragovoljca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina pod geslom "Osmijeh za tebe" provela nekoliko humanitarnih akcija - humanitarnu prodaju domaćih kolača i kobasica, humanitarni buvljak i akciju “Daruj igračku“.

ExclusiveGradonačelnik Srpak primio uspješne udruge, klubove i pojedince s područja grada Mursko Središće 

Svake godine, Grad Mursko Središće organizira prijem za uspješne udruge, klubove i pojedince s područja grada. Prigoda je to, kojom se im nastoji odati priznanje za uspjehe postignute tijekom godine. Također, na taj ih se način nastoji motivirati da i dalje ostvaruju tako lijepe rezultate te da i dalje razvijaju svoja znanja i vještine kroz sudjelovanje u raznovrsnim aktivnostima na području grada.
/
/